Για να δείχνουν πάντα λαμπερά. Τα ξανθά μαλλιά χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και εξατομικευμένης φροντίδας. Διατηρήστε το χρώμα σας, δώστε λάμψη στα μαλλιά σας και «χτίστε» τους τη δική τους άμυνα. Αν έχετε ξανθά μαλλιά, επιλέξτε μια σειρά που θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης και stylling τα οποία βοηθούν να «κλειδώσει» το χρώμα των μαλλιών σας.

Τα ξανθά μαλλιά, και ειδικότερα τα βαμμένα, χρειάζονται εξειδικευμένη περιποίηση, η οποία θα βοηθήσει, ώστε το χρώμα και η ποιότητα των μαλλιών να παραμείνουν λαμπερά και υγιεί αντίστοιχα. Τα σαμπουάν, κοντίσιονερ και οι μάσκες περιέχουν συστατικά που εμποδίζουν το κιτρίνισμα και προσφέρουν προστασία από τις δομικές βλάβες που οδηγούν στο ξεθώριασμα. Τα κοντίσιονερ και οι μάσκες συγκεκριμένα περιέχουν ενώσεις κρυστάλλων που περιβάλλουν την τρίχα και συµβάλλουν ώστε τα ξανθά μαλλιά να αποκτήσουν ένα ανάλαφρο ρεφλέ το οποίο θα θυμίζει φυσικές ανταύγειες.

Από την άλλη, τα εξειδικευμένα προϊόντα stylling δεν καταστρέφουν την τρίχα αλλά προσφέρουν λάμψη και κράτηµα. Τα ξανθά μαλλιά «θαμπώνουν» εύκολα, γι’ αυτό και τα serum λάμψης είναι ιδιαιτέρως ευεργετικά. Για όλα αυτά τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές στο κατάστημα μας.